Ultraäänikuorinta

Ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syväpuhdistaa huokosia. Iho tuntuu heti puhtaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa myös pigmentoituneisiin ihoalueisiin ja edistää aineiden imeytymistä.

Ultraäänikuorinta on hellävarainen mutta tehokas tapa hoitaa ihoa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäiselle kerralla.

Ei suositella:

Tunnoton ihoalue, tulehdukset, erittäin atooppinen iho, psoriasis, epilepsia, tromboosi, kasvaimet, verenvuototaipumus/marevan lääkitys, oireinen sydäntauti, suonikohjut, raskaus, sydämentahdistin, kilpirauhasen liikatoiminta

Hedelmähappohoito

Hedelmähappohoito on ihon kuorintahoito, joka poistaa ihon kuollutta pintasolukkoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Iho näyttää hoidon jälkeen kirkkaammalta ja tuntuu pehmeämmältä. Kuorintojen avulla voidaan hoitaa akne-arpia, ikääntymis- ja pigmenttimuutoksia.

Hedelmähappohoito on loistava hoito iholle, jossa on epäpuhtauksia (ei tehdä tulehtuneelle iholle), harmautta, arpia, pigmenttimuutoksia.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, 1-2 vko:n välein (1krt/vko).

Jo kolmella hoitokerralla saa loistavia tuloksia!

Hoidon vaikutus:

 • poistaa kuollutta ihosolukkoa
 • hoitaa epäpuhtauksia
 • nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan
 • iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä
 • iho kirkastuu
 • pienet rypyt ja juonteet vähenevät
 • ihon kyky sitoa kosteutta paranee
 • voiteet ja tehotuotteet imeytyvät paremmin ihoon

Hoidon jälkeen:

 • saunominen kielletty (muutaman päivän ajan)
 • iho on suojattava auringolta
 • epäpuhtauksia voi nousta iholle (hoito tekee sen, että iho alkaa puhdistumaan ja nostaa epäpuhtauksia pintaan)

Hedelmähappohoito sopii sinulle, jos haluat apua seuraaviin haasteisiin:

 • epäpuhdas iho
 • suurihuokoinen iho
 • juonteet ja rypyt
 • harmaa, väsynyt, stressaantunut iho
 • pigmenttimuutokset
 • aknearvet
 • kuiva ja kerrostunut iho

Hedelmähappohoito ei sovi:

Tulehtuneelle iholle,todella herkälle tai ärsyyntyneelle iholle, jossa on haavoja tai iho muuten rikki, aknelääkityksen aikaan,psoriasikseen eikä atooppiselle iholle.

Korjaava ja elvyttävähoito +45v

Aikuisen naisen erikoishoito, joka pehmentää juonteita, kiinteyttää ja virkistää.

Aikuinen iho ei tyydy pelkkiin kosteusvoiteisiin, vaan vaatii tehokkuutta. Parhaat tuotteet suojaavat, uudistavat ja huolehtivat monipuolisesti ikääntyvästä ihosta. Ne korjaavat syviä juonteita ja vaikuttavat syvällä ehkäisten kudosten veltostumista. Samalla ne muodostavat iholle tärkeän suojan ulkoisia rasitteita vastaan.

Mikroneulaus

Mikroneulauksella sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne,raskaus,kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulaus lisää ihon kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa, turvallinen ja tehokas hoitomuoto!

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain. Hoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 4.viikon välein.

Neulauksen jälkeen sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

 • Saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n. 12 h ajan)
 • Iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.
 • Ihon pitää antaa olla rauhassa - et saa koskea käsin ihosoi - seuraavaan 6 tuntiin.
 • Iho on suojattava huolellisesti.
 • C-vitamiinin saanti on tärkeää, sillä keho tarvitsee sitä tuottaessaan uutta kollageenia.

Ei suositella:

Aktiivinen ruusufinni, Acne, Tulehdukset, Psoriasis, Marevan lääkitys, Huuliherpes(ennen hoitoa estolääkitys), Tulehtunut atooppinen iho, allergia puudutusaineelle ja ärtynyt iho.

Mesoterapia

Mesoterapia-injektiohoito on toimenpide, joka auttaa taistelemaan mm. selluliittia, ylipainoa ja ihon vanhenemista vastaan ilman kirurgin veistä. Mesoterapia suoritetaan pistämällä hyvin ohuilla neuloilla erilaisia vaikuttavia aineita dermikseen.

Syväkosteuttava ja ihoa kohottava mesoterapia vartalolle on lääketieteellisesti suuntautunut hoito, jossa ihon alle ruiskutetaan mikroskooppisen pieniä määriä luonnollisia uutteita, homeopaattisia aineita, lääkeaineita tai vitamiineja. Sitä käytetään selluliitin vähentämiseen, laihdutukseen, ikääntyvän ihon hoitamiseen ja kiinteyttämiseen sekä käsien ja kaulan ihon uudistamiseen. Tavoitteena on ihon nuorentaminen tai ylimääräisen rasvan ja selluliitin vähentäminen tietyistä vartalon osista. Hoito voidaan kohdistaa kaikkein ongelmallisimpiin alueisiin, kuten pakaroihin, lantionseutuun, reisiin, vyötäröön, kylkiin, selkään ja leukaan. Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille ja on yksi tehokkaimmista vartalonmuokkausmenetelmistä. Käytämme hoidossa kylmäsuihketta lievittääksemme kipua ja tehdäksemme hoidosta mahdollisimman miellyttävän.

Hoidoissa käytämme seuraavia Simildiet-tuotteita:

LIPOTROFIN
Lipotrofin - on Selluliitin ja raskausarpien erikoishoito. Nopeuttaa aineenvaihduntaa, poistaa nestettä, vahvistaa veri- ja lymfa suonia. Sopii myös kylmän couperosan hoitoon.

METABOLITES
Rasvakertymien pienentäminen (liottaminen) lantioiden, vyötärön, vatsan, käsien ja kaksoisleuan alueilla
Turvallinen lipolyysihoito.Metabolites nopeuttaa paikallista aineenvaihduntaa ja poistaa rasvakertymät.Tehokas ja turvallinen - ei sisällä  phosphatidylkoliinia.

МUSCLEBIG
Ainutlaatuinen koostumus sisältäen 22 aktiivista aineosaa, joten se on tehokas lihasten ja ihon elvyttäjä erittäin monipuolisessa käytössä. Sopii myös hyvin urheilijoille ja kehonrakentajille.

Suositellaan sarjahoitona,  samanaikaisesti voidaan hoitaa useampi alue. Riippuen alueesta toimenpiteessä käytetään 1-2 (2ml) ampullia.
Hoidettavat alueet voi olla kerralla esim. vatsa+allit ja/ tai reidet+kaksoisleuka
Hoito on tehokkaimmillaan kun se tehdään sarjana viikon välein. Hoitojen määrä suunnitellaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti.