Mikä on kollageeni ja sen merkitys kehomme kannalta?


Kollageeni on ihmiskehossa luonnollisesti syntetisoitu proteiini. Tämä proteiini on yksi ihon avaintekijöistä, joka muodostaa 70% ihon massasta. Tutkijoiden mukaan 25-vuotiaasta ruumiin kollageenitaso laskee noin 2%, ja 30 vuoden kuluttua menetämme noin 15% kollageenistamme. Tämä elementti on erittäin tärkeä ikääntymisprosessissa, sen vähentyminen johtaa ryppyihin ja ihon kimmoisuuden menettämiseen.
Syyt, jotka hidastavat kollageenin synteesiä:
-Vapaat radikaalit, jotka aiheuttavat hapettavaa stressiä, mikä johtaa ihosolujen vaurioihin;
-Sääolosuhteet (kylmä, aurinko, tuuli, kosteustaso). Auringonsäteet tunkeutuvat syvälle ihon kerroksiin tuhoamalla kollageenia.
-Huonot tavat (tupakointi, alkoholin käyttö, kofeiini). Monet kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että huonot tavat heikentävät ihon suojatoimintaa ja nopeuttavat ryppyjen muodostumista.

Mikä on ainutlaatuista menettelyssä ja siinä käytetyssä NITHYA-kollageenivalmisteessa?
Olemme iloisia voidakseen tarjota asiakkaillemme tämän ainutlaatuisen menettelyn - ihon uudelleenmuodostamisen 3D-muodossa, joka perustuu kollageeniin, ihmiskehossa luonnollisesti syntetisoituun proteiiniin.
Tämä on vertaansa vailla oleva menetelmä, jonka aikana tuote (Nithya tyypin I kollageeni) viedään dermisen syvään kerrokseen, se stimuloi fibroblasteja tuottamaan uusia, joustavia tyypin III kollageenikuituja. Hoidon aikana kollageenistimulantti ruiskutetaan paitsi kasvojen ihoalueelle myös kaulaan ja dekolteean. Nithya-kollageeni-injektiot jaetaan kolmelle alueelle! Tämä on merkittävä etu.

Kollageenimolekyylin rakenne, fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet sekä koostumuksen muodostavat aminohapot ovat samat kuin kehossa oleva kollageeni, joten se on täysin turvallinen tuote, joka ei vaadi ylimääräisiä allergisia testejä.

Toimenpiteiden jälkeen iho muuttuu puhtaammaksi ja paksummaksi, sileämmäksi ja kiinteämmäksi.
Indikaatiot kollageenin uudistamiselle:
-ihon ikävyyden ja valokuvauksen ikääntymisen estäminen
-derman ja hypodermisen palauttaminen, fibroblastien ja kollageenisynteesimekanismien stimulointi veren mikrotsirkulaation parantamiseksi ja ryppyjen poistamiseksi
-ikääntyvän ihon kollageenirungon palauttaminen
- suositellaan ennen  plastiikkaleikkausta, kemiallista kuorinta ja  laserhoitoa, restaurointi näiden toimenpiteiden jälkeen
arvien ja venytysmerkkien poistamiseksi

Kollageeni-injektiot - kontraindikaatiot:
-raskaus ja imetys
-autoimmuunisairaudet
-diabetes
-keloidiarvet

Nithya-kollageenin uudistamisen edut:

-poikkeuksellinen kollageenin puhtaus ja turvallisuus
-näkyvä vaikutus jo kaksi viikkoa ensimmäisestä hoidosta
-kestävä tulos
-kuntoutusjakson puute - injektioissa ei havaita melkein mitään sivuvaikutuksia

Suositellut Nithya-hoidot
3 hoitoa. 14-21 päivän välein 

Hoito voidaan toistaa 3 kuukautta viimeisen injektion jälkeen.


Hoidon jälkeen havaitaan kolmiulotteisen ihon uudelleenrakentamisen ja lifting vaikutus.