Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio on tehokas injektiohoito ihon ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille.

Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto kuitenkin ikääntyessä vähenee. Hyaluronin vähentymisestä kertovat mm. veltostunut iho ja rypyt. Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään ja/ tai pinta kerroksiin laitetaan injektiomenetelmällä vaikuttavia aineita käyttäen hyvin ohutta neulaa. 

Tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaampi iho.

Tämä hoito sopii myös nuoremmallekin iholle kosteuttamaan ja parantamaan ihon sävyä ja väriä. Hoito kestää 30-60 min. 

 

Menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi.

Biorevitalisaation hyödyt:

  • elvyttää ja uudistaa ihoa
  • kiinteyttää ja palauttaa ihon joustavuuden
  • parantaa ihon väriä ja poistaa punaisuutta
  • tasoittaa juonteita
  • kosteuttaa tehokkaasti
  • käynnistää ihon omaa kollageenintuotantoa
  • suojaa vapailta radikaaleilta
  • tasoittaa ja pienentää arpia
  • pienentää ihohuokosia

Ei suositella:

Raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 18-vuotiaille. Ei myöskään henkilöille, joilla on autoimmuunisairauksia aktiivissa vaiheessa, vakavia allergioita tai käynnissä olevia tulehdusprosesseja.

Huulten täyttö

Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voi korjaus täyteaineella antaa upean silauksen ulkonäköön. Myös iän myötä syntyneitä ulkonäkömuutoksia voidaan häivyttää täyteaineiden avulla. Olemuksen väsyneeksi saavat juonteet ja rypyt voidaan häivyttää täyteaineilla ja näin piristää kasvojen ilmettä.

Huulet ovat tärkeä osa kasvoja. Täyteläiset huulet ovat nuorekkaat ja sensuellit. Täyteläiset huulet tekevät ilmeestä pehmeämmän ja miellyttävän näköisen. Ikääntymisen merkkejä ovat ns tupakkarypyt huulten ympärillä ja huulten kapeneminen.


Huulten volyymiä voidaan lisätä erilaisia hyaluronihappovalmisteita käyttäen. Hyaluronihappo syväkosteuttaa huulia. Huultenmuotoilu toteutetaan yhdessä asiakkaan toiveita kuunnelleen.Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja se on lähes kivuton.

Kuvassa huulet ennen toimenpidettä ja heti toimenpiteen jälkeen. Huulet tasaantuvat 2 ensimmäisen päivän aikana ja tulevat luonnollisemmiksi. 

Suupielten nostaminen (Marionetit)

Suupielet painuvat alaspäin ihmisen ikääntyessä ja se tekee ilmeestä alakuloisen.

Suupielten (marionetit) kohotus tehdään hyaluronihapolla. Toimenpiteeseen käytämme laadukkaita aineita, osa fillereista sisältää lidokainea joten toimenpide on kivuton.

Nasolabiaalit

Nasolabiaalijuonteiksi kutsutaan nenänpielestä lähteviä juonteita, jotka tulevat mahdollisesti aina suupieliin asti. Juonteet syntyvät iän myötä miltei kaikille ja saattavat muuttaa yleisilmettä apeammaksi. Stressi ja kiire nopeuttavat ikääntymisprosessia. Nasolabiaalijuonteiden täyttö häivyttää kyseisiä juonteita kasvoista.


Hoito tehdään halutessa uusimmalla kanyylitekniikalla. Siinä täyteaine viedään ihoon erittäin ohuella pyöreäpäisellä neulalla, kanyylilla. Tylppä kanyyli ei riko verisuonia, mikä vähentää mustelmien ja turvotuksen syntymistä.