Kestopigmentointi kasvoalueelle

Kestopigmentointi helpottaa päivittäistä elämää, mm. urheilua harrastavat ovat aina huolitellun näköisiä jopa rankan treenin jälkeen.

Kestopigmentointia suunnitellaan asiakkaan toiveita kuunnellen. Väri ja muoto katsotaan yksilöllisesti, huomioiden asiakkaan ihon omaa väriä ja kasvojen muotoja. Toimenpide koostuu kahdesta käsittelykerrasta. Ensimmäisellä kerralla tehdään haluttu muoto ja toivottu väri, jota kuukauden päästä vahvistetaan.

Toinen käsittely tehdään n. 4 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Jokaisella meistä on erilainen iho ja toisella käsittelykerralla vahvistetaan tekemämme pohja niin värin kuin muodon osalta.

Pigmentoinnin kestoon iholla vaikuttavat ihon yksilölliset tekijät sekä käsitelty alue, näin ollen kestopigmentointia on hyvä vahvistaa noin 1-3 vuoden välein.

Mm. runsas auringon otto ja alkoholin käyttö, rasvainen iho vaikuttavat pigmentoinnin pysyvyyteen.

Kestopigmentointi huollon yhteydessä toimenpidettä ei tarvitse aloittaa tyhjästä, mutta värin muutos ja vähäinen muodon muutos on mahdollista.

Käytämme toimenpiteessä hyväksi todettuja puudutusmenetelmiä, näin ollen toimenpide on lähes kivuton.

Tervetuloa maksuttomaan konsultaatioon.

Nännipihan tatuaatio

Kestopigmentoimalla tehty rintatatuointi on tärkeä osa modernia rinnankorjausta. Se viimeistelee uusiorinnan luonnollisen näköiseksi. Rintatatuointi voidaan tehdä siinä vaiheessa, kun kaikki korjaustoimenpiteet on tehty ja arvet ovat parantuneet. Tatuointi käsittää nännin ja nännipihan ja sillä jäljitellään toisessa rinnassa mahdollisesti olemassa olevaa omaa nänniä ja nännipihaa.

Tatuointi voidaan tehdä pintapuudutuksessa. Värit ja värjäyksen laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Aikaa itse toimenpiteeseen kuluu noin 2 tuntia.

Tatuointi on heti toimenpiteen jälkeen punoittava ja tatuoitu osa näyttää tummemmalta kuin lopullinen tulos. Punoitus rauhoittuu yleensä muutamassa päivässä.

Pidä tatuoitu alue puhtaana ja käsittele aluetta aina puhtain käsin. Ilma on hyväksi tatuoidulle alueelle. Uimista, saunomista ja hikiliikuntaa tulisi välttää siihen asti, kunnes iho on tervehtynyt.

Toimenpiteen jälkeen saat tarkat hoito-ohjeet kotiin mukaasi.

Päänahka pigmentaatio

HFS (Hair Follicle Simulation) on ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä jonka avulla voidaan ikään kuin siirtää vetäytyvää hiusrajaa ja hoitaa pälvikaljua. Sillä voidaan hoitaa sekä miehiä että naisia.

HFS hiusrullalla saadaan aikaan täysin luonnollisen näköisiä hiusnystyjä, päänahka ei enää paista harventuneiden hiusten läpi. HFS hiusrullauksessa käytetään tähän käyttöön suunniteltuja erikoisvärejä, jotka eivät haalistu eivätkä muuta väriään.