Kavitaatio

Kavitaatio on monipuolinen 25 kHz ultraäänimenetelmä vartalon ja kasvojen hoitoon. Menetelmällä voidaan poistaa ihon alaista rasvaa ja tehostaa rasvan, kuona-aineiden ja solumyrkkyjen poistumista elimistöstä.

Hoito tapahtuu ilman varsinaista rasvaimua - yhtä tehokkaasti ja turvallisesti.

  • vyötärö, vatsa, ylipaino
  • jenkkakahvat, allit
  • ratsupaikat, sisäreidet, lantio
  • pömppövatsa, naparinkeli
  • kaksoisleuka, leukalinjat
  • selkä, polvet, pohkeet, selluliitti

Mihin kavitaatio-rasvanpoisto perustuu?

Kavitaatiossa käsitellään rasvasoluja hoidettavalta alueelta ultraäänen avulla ihoa rikkomatta. Ultraääntä käytetään, koska se on ainoa tapa vaikuttaa ihonalaisiin kerroksiin ihoa vahingoittamatta. Tämä hoitomuoto on ainoa rasvan poistoon tarkoitettu hoitotoimenpide, johon ei tarvita leikkausta.

Tarkemmin katsottuna ultraääni-impulssit rikkovat ihon alla olevia rasvasolujen kalvoja ja niistä vapautunut rasva kulkeutuu normaalin aineenvaihdunnan kautta pois kehosta. Poistuminen kestää useita viikkoja.

Kivuton vaihtoehto rasvaimulle

Kavitaatio-rasvanpoisto on täysin kivuton hoito eikä toipumisaikaa tarvita. Voit siis käydä hoidossa vaikkapa kesken työpäivän.

Hoidon kesto ja suositellut hoitokerrat

Hoitaika määräytyy käsiteltävän aluen laajuuden mukaan. Hoitokerrat määräytyvät tarpeen mukaan. Ensimmäiselle käyntikerralla voimme suunnitella hoitosarjan pituuden. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi hoito toistetaan 1-2 viikon välein.

Mitä hoitokerran jälkeen ja hoitosarjan aikana?

Hoidon jälkeen suosittelemme juomaan runsaasti vettä - erityisesti ensimmäisen vuorokauden aika na. Lisäksi on hyvä välttää hiilihydraatteja sisältäviä ruokia, kuten leipää, makeisia, muroja, pastaa, riisiä, leivonnaisia ja alkoholia. Lisää myös liikunnan määrää optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Ei suositella:

Sydän ja verisuonisairaudet, tahdistin, maksa- tai munuaisvauriot, epilepsia, raskaus ja imetys, tulehdus, kuume, antibiootti, virtsatulehdus,ihonalaiset metallit,proteesit,diapetes jossa liitännäis sairauksia.

Merilevä selluliittihoito

Levänaamiot ovat tulleet suosituiksi, sillä ne ovat erittäin tehokkaita vartalon muokkauksessa, selluliitin poistossa ja ihon ulkonäön parantamisessa.

Levänaamioiden kosmeettinen vaikutus on hyvin huomattavissa. Ihosta tulee sileä ja terve ja nuoremman näköinen. Levät sisältävät jodia, magnesiumia, kaliumia, rikkiä, piitä ja muita aineita, joita elimistömme tarvitsee.Merilevällä on myös elimistön puhdistava vaikutus. Ylimääräiset nesteet ja kuona-aineet poistuvat elimistöstä hoidon vaikutuksena siksi onkin erittäin tärkeää muistaa juoda paljon vettä hoidon jälkeen.

Turvehoito

Turvehoito on hoitokeino, jossa käytetään turvetta kehon rentouttamiseen ja puhdistamiseen. Hoitoturve on peräisin suoalueilta. Turve nostetaan 2–4 metrin syvyydestä, jossa siihen on vuosituhansien aikana kerääntynyt erilaisia bioaktiivisia aineita kuten humus- ja humiinihappoja. Hoidon yhteydessä nämä hapot pääsevät imeytymään solutasolle. Turve sisältää lisäksi runsaasti erilaisia mineraaleja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja kuparia.Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin kehosta poistuu runsaasti nesteitä ja kuona-aineita.Turvehoidon vaikutus perustuukin pitkälti elimistön vastustuskyvyn paranemiseen ja aineenvaihdunnan tehostumiseen.

Käytettävä turve on puhtaasti luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään lisäaineita. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita. Käyttötilanteessa turpeeseen lisätään ainoastaan vettä, jotta tuote olisi helpommin levitettävissä. Hoitotilanteessa turve pyritään pitämään kosteana esimerkiksi sumutinpulloa käyttämällä.

Ei suositella:

Kaikki akuutit tulehdukset tautien akuutissa vaiheessa, Infektiotaudit, Kasvaimet, sekä hyvä –että pahalaatuiset, Huono yleiskunto ja kaikkien elinten vajaatoiminta, Erilaiset veritaudit, Liian korkea verenpaine, Vakavat sydäntaudit, Korkea kuume, Raskaus, Epäselvät diagnoosit

Mesoterapia

Mesoterapia-injektiohoito on toimenpide, joka auttaa taistelemaan mm. selluliittia, ylipainoa ja ihon vanhenemista vastaan ilman kirurgin veistä. Mesoterapia suoritetaan pistämällä hyvin ohuilla neuloilla erilaisia vaikuttavia aineita dermikseen.

Syväkosteuttava ja ihoa kohottava mesoterapia vartalolle on lääketieteellisesti suuntautunut hoito, jossa ihon alle ruiskutetaan mikroskooppisen pieniä määriä luonnollisia uutteita, homeopaattisia aineita, lääkeaineita tai vitamiineja. Sitä käytetään selluliitin vähentämiseen, laihdutukseen, ikääntyvän ihon hoitamiseen ja kiinteyttämiseen sekä käsien ja kaulan ihon uudistamiseen. Tavoitteena on ihon nuorentaminen tai ylimääräisen rasvan ja selluliitin vähentäminen tietyistä vartalon osista. Hoito voidaan kohdistaa kaikkein ongelmallisimpiin alueisiin, kuten pakaroihin, lantionseutuun, reisiin, vyötäröön, kylkiin, selkään ja leukaan. Mesoterapia sopii kaikille ihotyypeille ja on yksi tehokkaimmista vartalonmuokkausmenetelmistä. Käytämme hoidossa kylmäsuihketta lievittääksemme kipua ja tehdäksemme hoidosta mahdollisimman miellyttävän.

Hoidoissa käytämme seuraavia Simildiet-tuotteita:

LIPOTROFIN
Lipotrofin - on Selluliitin ja raskausarpien erikoishoito. Nopeuttaa aineenvaihduntaa, poistaa nestettä, vahvistaa veri- ja lymfa suonia. Sopii myös kylmän couperosan hoitoon.

METABOLITES
Rasvakertymien pienentäminen (liottaminen) lantioiden, vyötärön, vatsan, käsien ja kaksoisleuan alueilla
Turvallinen lipolyysihoito.Metabolites nopeuttaa paikallista aineenvaihduntaa ja poistaa rasvakertymät.Tehokas ja turvallinen - ei sisällä  phosphatidylkoliinia.

МUSCLEBIG
Ainutlaatuinen koostumus sisältäen 22 aktiivista aineosaa, joten se on tehokas lihasten ja ihon elvyttäjä erittäin monipuolisessa käytössä. Sopii myös hyvin urheilijoille ja kehonrakentajille.

Suositellaan sarjahoitona,  samanaikaisesti voidaan hoitaa useampi alue. Riippuen alueesta toimenpiteessä käytetään 1-2 (2ml) ampullia.
Hoidettavat alueet voi olla kerralla esim. vatsa+allit ja/ tai reidet+kaksoisleuka
Hoito on tehokkaimmillaan kun se tehdään sarjana viikon välein. Hoitojen määrä suunnitellaan asiakkaan kanssa yksilöllisesti.